2016

BABYSALMESANG FRA TORSDAG DEN 22. AUGUST 2019 - er desværre aflyst

 Babysalmesang er sang og musik samt bevægelse og rytmik for babyer med udgangspunkt i salmer, som vi sammen "synger ind " i barnet, allerede fra han/hun er helt lille.

Sang og musik er med til at stimulere dit barns kreative udvikling - allerede på babystadiet! Vi synger, danser og vugger salmernes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanser. Der lyttes til musik, blæses sæbebobler, spilles på børnevenlige instrumenter og meget mere.

 Der tilbydes babysalmesang i Egense Præstegård, Højensvej 169, Svendborg. Første gang torsdag den 22. august 2019  kl. 10.00. Tilbuddet strækker sig over otte gange à 35 minutters varighed. Efter lektionen er der tid til en hyggesnak over en let forfriskning.

Forløbet slutter med en andagt i Egense Kirke torsdag den 10. oktober kl. 10.00. Babysalmesang forestås af kirkernes organist, Pavel Refsgaard Jensen, som instruerer salmer og øvelser samt sidder ved klaveret.

 Ved ønske om deltagelse kan Pavel kontaktes via e-mail: pavel@jubii.dk - det er gratis at deltage. Der skal være min. fire tilmeldte, før holdet opstartes.

Opdateret den 21.06.2019