Juleferie

Der er ingen konfirmandundervisning  tirsdag den 18. og torsdag den 20. december. Præsten har juletravlt.

Her efter har skolen juleferie de næste par uger, og derfor er der ingen konfirmandundervisning

Næste gang, der er konfirmandundervisning, bliver derfor tirsdag den 8. januar kl. 8.00 og torsdag den 10. januar kl. 8.00.

Konfirmanderne forventes i løbet af konfirmandforløbet at gå i kirke 9 gange. De få konfirmander, der ikke har været så meget i kirke, har en fantastisk mulighed for at komme i kirke i juletiden, hvor der er virkelig mange gudstjenester, og mange af gudstjenesterne er festlige. Se gudstjenestelisten på pastoratets hjemmeside. 

Glædelig jul og godt nytår, Torben

Informationsmøde

Husk informationsmøde for forældre og konfirmander - Torsdag den 1. november kl. 19.00 i konfirmandstuen Egense præstegård.

Konfirmander 2018-19

Alle i 7. klasse kan gå til konfirmationsforberedelse, også de af jer, der ikke er døbt. For at blive konfirmeret skal man dog være døbt inden konfirmationen i kirken.

For at kunne følge undervisning og blive konfirmeret i Egense eller Øster Skerninge kirker, skal man være bosiddende i et af sognene. Er I i tvivl om, hvilket sogn, I hører til, kan I undersøge det ved at skrive jeres vejnavn på www.sogn.dk

Der bliver sendt indmeldelsesblanket til konfirmandforberedelse til hjemmet i juni måned iht. klasselister fra Rantzausminde Skole, Ollerup Friskole og Vestermarkskolen. Elever, der går i andre skoler, bedes henvende sig til kirkekontoret eller sognepræsten. Ved konfirmation i Egense Kirke kan man frit vælge mellem datoerne. Konfirmationerne vil som udgangspunkt være kl.10.00. Hvis der er tale om en stor klasse/et stort hold kan klassen/holdet deles i to konfirmationer samme dag kl.10.00 og kl.12.00.
Infobrev klik her
Skema indskrivningEmal!

Email og mobilnummer

For at sikre en hurtig og god kommunikation i forbindelse med konfirmandundervisningen og konfirmationen, indtastes konfirmandens navn på nedenstående skema. Under kommentar indtastet skole og klasse.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes