Undervisning

Tirsdagsholdet begynder tirsdag den 19. september kl. 14.30, og herefter er der undervisning tirsdag eftermiddag indtil efterårs-ferien. Den 24. oktober møder tirsdagsholdet tirsdag morgen kl. 8.00, og sådan fortsætter det hver tirsdag morgen indtil påske. Tirsdagsholdet består af A- og B-klassen på Rantzausminde skole, elever fra Ollerup friskole, Vestermark skole og Vester Skerninge skole.

Torsdagsholdet begynder torsdag den 21. september kl. 14.30, og herefter er der undervisning torsdag eftermiddag indtil efterårs-ferien. Den 26. oktober møder torsdagsholdet torsdag morgen kl. 8.00, og sådan fortsætter det hver torsdag morgen indtil påske. Torsdagsholdet består af C- og D-klassen på Rantzausminde skole.

Tilmeldningsbrev/ information klik hen

Konfirmander 2017-18

Email og mobilnummer

For at sikre en hurtig og god kommunikation i forbindelse med konfirmandundervisningen og konfirmationen, indtastes konfirmandens navn på nedenstående skema. Under kommentar indtastet skole og klasse.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes


Del dette:

Rundtur i Egense Kirke

Gå på opdagelse i Egense Kirke via google maps. Klik her

Studiekreds

Samtaler om tro
De ti bud
 
Næse gang onsdag den 14.marts 
kl. 19.00
i Præstegårdens konfirmandstue.
Emne: De ti bud, tre og fire.
"Stress, familielivet og helligdagene "

Forårets program kan læses her!

Sogne Cafe`

i Øster Skerninge Sognehus

Luthers Nøgle

Årets konfirmander i Egense og Øster Skerninge sogne finder Luthers Nøgle i Sct. Jørgens Park i Svendborg.
Den 30. september var der et historisk rollespil - et spil om reformationstiden- for alle konfirmander i Svendborg provsti. Over 400 konfirmander og 100 frivillige deltog i rollespillet. Klik her for at se glimt fra en dejlig og vellykket dag.