Folkekirkens biskopper har i dag holdt møde om, hvordan folkekirken skal efterleve regeringens Coronavirus-tiltag og samtidig løse de opgaver, folkekirken skal løse.

Vedr. forårets konfirmationer har biskopperne besluttet, at “alle konfirmationer udskydes til foreløbigt efter pinse, nye datoer fastsættes lokalt så hurtigt som muligt. Denne beslutning træffes nu for at give afklaring for både familier og ansatte”.

De fire planlagte konfirmationer i Egense og Øster Skerninge kirker fastsættes således:

Søndag den 7. juni kl. 10.00 i Øster Skerninge kirke

Søndag den 14. juni kl. 10.00 i Egense kirke

Søndag den 9. august kl. 10.00 i Egense kirke

Søndag den 6. september kl. 10.00 i Egense kirke

Man kan vælge den dato, som man kan få til at gå op med selskabslokaler og familie. Ønsker mange konfirmander at blive konfirmeret på en bestemt søndag, så bliver der to konfirmationer på den søndag: Kl. 10.00 og kl. 12.00. Kirkekontoret fordeler konfirmanderne på de to konfirmationer. Man er velkommen til at bytte indbyrdes – blot det bliver meddelt kirkekontoret.

Jeg vil bede jer sende en mail til kordegn Jette Ørbæk Larsen om, hvilken søndag I ønsker konfirmation. Husk at skrive konfirmandens navn. Jette Ørbæk Larsens mailadresse er: jelar@km.dk

Jeg er helt klar over, at forårets konfirmationer er en begivenhed, alle har planlagt i lang tid og glædet sig til meget længe. Det her er virkelig ærgerligt, og for nogle sikkert også dyrt. Det er en ulykkelig situation, der har været helt uforudsigelig. Men det vigtigste er, at konfirmanden får bekræftet dåbens “ja”, og at familierne samles om konfirmanden og den festlige begivenhed. Det varer formentlig en del tid, inden vi igen kan samles.

Skulle der være nogle, der slet ikke kan få noget som helst til at lykkes med de nævnte datoer, så kontakt mig. Måske kan vi i fællesskab finde en løsning.


Med venlig hilsen

Torben Poulsen

Email

Email og mobilnummer

For at sikre en hurtig og god kommunikation i forbindelse med konfirmandundervisningen og konfirmationen, indtastes konfirmandens navn på nedenstående skema. Under kommentar indtastet skole og klasse.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes