2. oktober 2020

 

 

 

 

Konfirmationsundervisningen i de kommende uger

 

 

 

Kære konfirmander og forældre,

 

Konfirmanderne er kommet godt i gang i Egense præstegård. Det har været dejligt at møde konfirmanderne.

 

Konfirmandundervisningen vil de næste par uger være ramt af nogle ændringer:

 

Tirsdag den 6. oktober og 8. oktober: Konfirmandundervisningen er aflyst! Vi er løbet tør for både mandskab og lokaler den uge.

 

Tirsdag den 13. oktober og torsdag den 15. oktober: Skolerne holder efterårsferie, og det gør konfirmandundervisningen også.

 

Tirsdag den 20. oktober og torsdag den 22. oktober: Konfirmandundervisningen begynder efter efterårsferien kl. 8.00. Første gang efter efterårsferien mødes vi i Egense kirke. Konfirmanderne tager direkte til Egense kirke. Efter undervisning kører de til skolen. Vi bruger ikke konfirmandlokalet denne dag.

 

Torsdag den 22. oktober kl. 19.00: Konfirmandgudstjeneste i Egense kirke. Er konfirmanden ikke kommet i gang med gudstjenesterne, er det en god mulighed for at begynde. Tag far og mor med. Musikken bliver fantastisk!

 

Tirsdag den 27. oktober og torsdag den 29. oktober: Konfirmandundervisning i Egense præstegård kl. 8.00.

 

Og så minder jeg lige om, at der er informationsaften om konfirmandundervisning og konfirmationerne tirsdag den 3. november kl. 19.00 i Egense præstegård.

 

 

Med venlig hilsen

Torben Poulsen

Konfirmander 2020-2021

Alle i 7. klasse kan gå til konfirmationsforberedelse, også de af jer, der ikke er døbt. For at blive konfirmeret skal man dog være døbt inden konfirmationen i kirken. For at kunne følge undervisning og blive konfirmeret i Egense eller Øster Skerninge kirker, skal man være bosiddende i et af sognene. Er I i tvivl om, hvilket sogn, I hører til, kan I undersøge det ved at skrive jeres vejnavn på www.sogn.dk Der bliver sendt indmeldelsesblanket til konfirmandforberedelse til hjemmet i juli/august måned iht. klasselister fra Rantzausminde Skole, Ollerup Friskole og Vestermarkskolen. Elever, der går i andre skoler, bedes henvende sig til kirkekontoret eller sognepræsten. Alle kan frit vælge mellem datoerne. Konfirmationerne vil som udgangspunkt være kl.10.00. Hvis der er tale om en stor klasse/et stort hold kan klassen/holdet deles i to konfirmationer samme dag kl.10.00 og kl.12.00.
Har du ikke modtaget brev om konfirmationsforberedelse kan brevet læses her og indmeldelsesblanket er her.

Email

Email og mobilnummer

For at sikre en hurtig og god kommunikation i forbindelse med konfirmandundervisningen og konfirmationen, indtastes konfirmandens navn på nedenstående skema. Under kommentar indtastet skole og klasse.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes