Kirkebilen er der for at blive brugt.Både til gudstjenester og til møder. For Egense er det Svendborg Taxa  tlf. 7010 2122. For Øster Skerninge er det
V. Skerninge Bilerne
tlf. 6224 2048

 

 

 

Sognecafé 2018

Tirsdag den 6. marts kl. 14.30 "Som at strejfe Guds kind! " v. Ellen Refsgaard Jensen

En personlig og alvorsmunter fortælling om barndommen og ungdommen i Nørre Broby præstegård. Erindringsglimtene - fra hverdagen og de mange højtider med trængsel og alarm og om snakke ved køkkenbordet om liv og død, sorg og glæde som en naturlig del af min barndom - flettes sammen med et persongalleri af mennesker, der lærte mig om livet og som altsammen blev medvirkende til at forme mig til den unge kvinde med den gamle sjæl, jeg er i dag.

Foredraget vil rumme personligt udvalgte og måske selvskrevne fællessange, som Pavel spiller til. 

Ellen Refsgaard Jensen er medlem af Øster Skerninge menighedsråd, opvokset i Nørre Broby præstegård med far og mor som hhv. sognepræst/provst og hospitalspræst. Ellen er gift med Pavel, organist ved Egense og Øster Skerninge kirker. Hun er uddannet sygeplejerske og arbejder til daglig som leder af et plejehjem og en hjemmeplejegruppe. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Tirsdag den 3. april kl. 14.30
"Elsborg og Maribo"

 Vi får besøg af Elsborg Maribo, som er en sydfynsk duo, bestående af Mette Elsborg og Erik Maribo. Duoen optræder hovedsageligt med egne numre krydret med en portion velkendte numre af andre kunstnere. Musikken er hovedsageligt dansk og spænder over flere genrer med alt lige fra dansktop og viser til country og rock.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Vi håber, at vi ser rigtig mange af jer i 2018 - tag din gode ven eller nabo med. Der er fri entre til alle arrangementerne, og husk kirkebilen kan bestilles på telefon 6224 2048 - V. Skerninge Bilerne.

Del dette:

Rundtur i Egense Kirke

Gå på opdagelse i Egense Kirke via google maps. Klik her

Studiekreds

Samtaler om tro
De ti bud
 
Næse gang onsdag den 14.marts 
kl. 19.00
i Præstegårdens konfirmandstue.
Emne: De ti bud, tre og fire.
"Stress, familielivet og helligdagene "

Forårets program kan læses her!

Sogne Cafe`

i Øster Skerninge Sognehus

Luthers Nøgle

Årets konfirmander i Egense og Øster Skerninge sogne finder Luthers Nøgle i Sct. Jørgens Park i Svendborg.
Den 30. september var der et historisk rollespil - et spil om reformationstiden- for alle konfirmander i Svendborg provsti. Over 400 konfirmander og 100 frivillige deltog i rollespillet. Klik her for at se glimt fra en dejlig og vellykket dag.